Barion Pixel

Tanfolyamok leírása

A Motoros Társmentő Képzésen az alapok elsajátítását tesszük lehetővé, melyeket például akkor tudsz alkalmazni, amikor motoroztok a haverokkal és egyikőtök megsérül. Gyakorlatias tudást biztosít a legfontosabb elsősegélynyújtó ismeretek terén, mint a helyszín biztonságos megközelítése, sérült kimentésének szabályai, nagy vérzés ellátása, bukósisak levétel, légútbiztosítás eszköz nélkül és az újraélesztés.

A Motoros Mentéstechnikai Képzés már komolyabb: ez egy expert eszköz nélküli és eszközös elsősegélynyújtó képzés. Itt a cél, hogy tudj és merj segíteni egy balesetben, amíg a mentő kiérkezik. A gyakorlaton a sérülteket imitátorok játszák el a, az élethűbb tanulás kedvéért. Nem spórolunk a művérrel, sőt néha egy kis füstöt is bevetünk, hogy pszichésen is felkészítsünk arra, mi várhat rád egy akár több sérültes balesetnél. Az elsősegélynyújtás mellett megtanítunk alapvető életmentő eszközök használatára is. A sikeres tanfolyamot végzetteket felszerelünk X-AID elsősegély csomaggal, hogy tudjanak segíteni ha balesetbe futnak. Kapnak továbbá egy matricát a motorjukra, hogy mások is lássák, tapasztalt, sérült ellátásban jártas motorosok, akire lehet számítani a bajban.

Motorozz és Ments Életet!

Motoros Társmentő Képzés

A képzés ideje: 4 óra

A képzés minimum létszáma:7 fő

A képzés maximum létszáma: 20 fő

A képzés díja: 11900 Ft

Motoros Mentéstechnikai Képzés

A képzés ideje: 9 óra

A képzés minimum létszáma: 9 fő

A képzés maximum létszáma: 15 fő

A képzés díja: 28900 Ft

Tanfolyamainkat a minimum létszám elérése esetén tartjuk meg. A jelentkezést követően e-mailen fogunk keresni a részletekkel.

Jelentkezz most, mert ki tudja mikor lesz Rád szüksége valakinek!

Jelentkezés

You cannot copy content of this page