Tanfolyamaink

Az X-AID Bikers Egyesület célja olyan segíteni tudó és akaró motorosok, képzése, akik megállnak egy baleset helyszínén és megkezdik a sérültek ellátását, a mentő kiérkezése előtt. Ennek érdekében két egymásra épülő képzést dolgoztunk ki.

A Motoros Társmentő Képzésen olyan alapok elsajátítását tesszük lehetővé, melyeket például akkor tudsz alkalmazni, amikor motoroztok a haverokkal és egyikőtök megsérül. Gyakorlatias tudást biztosít a legfontosabb elsősegélynyújtó ismeretek terén, mint a helyszín biztonságos megközelítése, sérült kimentésének szabályai, nagy vérzés ellátása, bukósisak levétel, légútbiztosítás eszköz nélkül és az újraélesztés.

A Motoros Mentéstechnikai Képzés már komolyabb: ez egy expert eszköz nélküli és eszközös elsősegélynyújtó képzés. Itt a cél, hogy tudj és merj segíteni egy balesetben, amíg a mentő kiérkezik. A gyakorlaton élő imitátorok játszák el a sérülteket, ezzel is élethűbbé téve a szituációkat, hogy pszichésen is felkészítsünk arra, mi várhat rád egy akár több sérültes balesetnél. Az elsősegélynyújtás mellett megtanítunk alapvető életmentő eszközök használatára is, amelyeket a sikeres tanfolyamot végzettek számára ajándékba adunk egy X-AID csomagban. Kapsz továbbá egy matricát a motorodra és egy felvarrót a kabátodra, hogy mások is lássák, tapasztalt, sérült ellátásban jártas motoros vagy, akire lehet számítani a bajban.

Figyelj! Parkolj! Segíts!

Motoros Társmentő Képzés

A képzés ideje: 4 óra

A képzés minimum létszáma:7 fő

A képzés maximum létszáma: 20 fő

A képzés díja: 8900 Ft

A képzés kültéri ezért, öltözz az időjárásnak megfelelően. Tanfolyamunkat jelenleg Budapesten, a Máltai Szeretetszolgálat Duna-parti csónakházában (III. kerület) tartjuk, de reményeink szerint hamarosan új partnerünk a Rider13 Motoros Bolt adhat otthont számunkra (Budapest XIII. kerület).

Részleteket a fizetésről, pontos helyszínről a jelentkezés után e-mailben küldjük tanulóink részére.

Motoros Mentéstechnikai Képzés

A képzés ideje: 9 óra

A képzés minimum létszáma:12 fő

A képzés maximum létszáma: 24 fő

A képzés díja: 23900 Ft

A képzés kültéri ezért, öltözz az időjárásnak megfelelően. Tanfolyamunkat jelenleg Budapesten, a Máltai Szeretetszolgálat Duna-parti csónakházában (III. kerület) tartjuk.

Részleteket a fizetésről, pontos helyszínről a jelentkezés után e-mailben küldjük tanulóink részére.

Tanfolyamainkat a minimum létszem elérése esetén tartjuk meg. A jelentkezést követően e-mailen fogunk keresni a részletekkel.

Jelentkezz most, mert ki tudja mikor lesz Rád szüksége valakinek!


    Adatkezelesi Tájékoztató

    You cannot copy content of this page